Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon "sütiket" használunk a jobb működésért. Engedélyezd kérlek a jobb felhasználói élmény érdekében Te is!
Termékek Menü

My-Lotus Blog

2018. 06. 26. 16:54:20

-Kizárt! -vágják rá sokan az azonnali választ a fenti kérdésre. Minden bizonnyal még nem találkoztak olyan ápolóval, ami az ellenkezőjét támasztaná alá. De, ha mégis láttak már olyan szereket, mely akár hónapokon át óvja a kárpitot, az biztos nem volt ilyen egyszerűen kezelhető és hatékony.

2018. 06. 26. 13:02:45

Nem mindenki autószakértő, de takarítani, tisztogatni azért szoktunk. Rendszeresen. Például üvegpoharat, csillogó felületeket. És igen, a megjelenésre és a higiéniára is adunk. Én konkrétan a falra szoktam mászni a tisztítás utáni felületen megtapadt szöszmöszöktől, rászáradt vízcseppektől. Legyen szó télről vagy nyárról. 

2018. 03. 05. 17:32:38

 Az autótulajdonosoknak 5 típusa létezik, ha az autómosásról van szó. Te vajon melyik vagy?

Rövid tesztünkből megtudod, hová sorolhatod magad és ha nem tetszik kíméletlen minősítésünk, alkalmazd a 8 titkos pontját a gondos gazda típusnak. Sokan azért vannak csak más fokozatban, mert nem hallották még, hogyan lenne az autómosás gondos és az eredmény makulátlan.

Lássuk hát...

 

2018. 02. 15. 12:04:27

ha kihagynak az autómosásban egy fontos lépést, akkor nem lesz tartós a munkájuk és úgy érezhetik, feleslegesen dolgoztak vele... Miért van ez?Itt az autókozmetikusok csodafegyvere...

Ki ne szeretne csillogóan tiszta és tartósan szép fényezésű autót, ami után az emberek megfordulnak az utcán és elégedetten bólogatva azt mondják: 

"Hű, de szép ez a kocsi" ???

Aki kicsit is szereti az autóját, az rendszeresen ápolja.

És mivel minden gondos tulaj tudja, milyen sokat ártanak az automata kefés mosók a fényezésnek, ezért a legtöbben saját kezűleg mossák le féltett kedvencüket.

 

De ha kihagynak az autómosásban egy fontos lépést, akkor nem lesz tartós a munkájuk és úgy érezhetik, feleslegesen dolgoztak vele... Miért van ez?

2018. 02. 06. 23:35:03
Az autómosás legkritikusabb részét a legtöbb tulajdonos elrontja… Vajon Te is?

A tiszta autót mindenki szereti. Még az is, aki tényleg ritkán szánja rá magát a tisztításra. Amikor azonban végzett az autómosással, még ő is kicsit büszkébben néz autójára.

Hát még akinek fontos is az autója.

De van az autómosásnak egy kritikus pontja, amit sajnos a legtöbben hibásan csinálnak.

Te is elköveted ez a hibát, vagy gondos autó tulajdonos vagy?

Az otthoni autóápolás szakértője most megmutatja, hogyan csináld otthon is professzionálisan.

2017. 08. 03. 15:31:57
Csodaszerek nélkül a kéretlen bogártetemek ellen

Megunta már, hogy folyton bogártetemeket kell piszkálgatnia, sőt kapargatnia autója szélvédőjéről, karosszériájáról és fényszóróiról? Dobja el a kíméletlen vegyszereket és ártalmas súrolóanyagokat egyszer, s mindenkorra! Aktuális blogbejegyzésünkben hatékonyabb megoldást kínálunk. Olvasson tovább, érdemes! 

2016. 07. 08. 11:55:57
Hol használható az állatszőr eltávolító kefe?

A szőr nem válogat, száll a levegőben, és mindenhova odatelepszik. Szerencsére, ha van otthon állatszőr eltávolító kefe, nem nagy munka összeszedni, és a kukába dobni az összes kihullott szőrszálat. (Vagy esetleg okkult szertartásokhoz felhasználni, ha valakit az ilyesmi foglalkoztat.) Van azonban egy kivétel, amikor a kefe többet árthat a szőnyegnek, mint amennyit használ. Nézzük meg, hol használható a kefe, és hol nem!

2016. 07. 07. 10:36:44
Takarítani víz nélkül – miért rossz vízzel takarítani?

Víz nélkül nincs élet, és a legtöbbek számára takarítás sincs. Hiszen a víz évezredek óta jól bevált, sokféle piszkot hatékonyan old, természetes, nem mérgező a vízi szervezetek és a többi élőlény számára – mégis, mi baj lehetne vele? Pedig érdemes lenne átgondolni, hogy létezik –e alternatíva a vízzel a való takarításra (létezik), és jó okaink vannak rá, amiért ezt mondjuk.

2016. 07. 07. 10:13:49
Mikroszálas kendő – hogyan használja?

Gumikesztyű fel (a durva, allergén vegyszerek miatt), egy (kettő, három) flakon tisztítószer elő, dörzsölős szivacs és sok kitartás bekészít – indulhat a takarítás.

Ha ez nem hangzik jó programnak, szerencsére van más módszer is: a vegyszermentes, fizikai tisztítás – és most nem a vésőre és a csiszológépre gondolunk, hanem a mikroszálas kendőre.

2016. 07. 06. 16:17:33
Egy igazán gusztustalan, bosszantó téma: a szélvédőre tapadt bogártetemek eltávolítása

Mi lehet rosszabb az ember feje körül keringő gigantikus cserebogárnál? Vagy az éjszaka az ágy körül fenyegetően zümmögő szúnyoghadtestnél?

Ha autója van, akkor egyértelmű a válasz: cserebogár és szúnyog döglött változata, a szélvédőre tapadva, szinte levakarhatatlanul odaszáradva.