Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon "sütiket" használunk a jobb működésért. Engedélyezd kérlek a jobb felhasználói élmény érdekében Te is!
Termékek Menü

LOTUS Kárpitvédő csomag

Ár:
13.870 Ft
12.990 Ft (10.228 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 6%
Elérhetőség: Raktáron

Kiömlött az üdítő? A gyerek már megint össze kente az ülést ? Semmi Gond!

Előzze meg a problémát, használja Lotus Kárpit védő csomagunkat, amely azért jött létre, hogy Ön mindent megtaláljon egy csomagban ami kb. 3-4 négyzetméternyi szövet felület védelmére elegendő!

Ne idegeskedjen, könnyítse meg a tisztítást és növelje meg a szövet élettartamát!

Cikkszám: SAJ0019
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

A csomag tartalma: 0,5L Lotus Fabric Protector, 0,5L Lotus Universal Cleaner, 4db prémium minőségű mikroszálas törlőkendő 40x40cm, 365g/m2, 1db Lotus kis kárpitkefe.

A Lotus Fabric Protector a legújabb generációs szövetvédő formula, amely egy láthatatlan védelmet képez a különálló szövetszálak filmréteg szerű bevonásával a mindennapos szennyeződések,foltok ellen, ezzel jelentősen növelve a szövet ellenálló képességét.

Ez a láthatatlan védelmi bevonat megbízhatóan védi a szöveteket, kárpitokat az olyan anyagokkal szemben mint például:  italok, ételek, zsírok, azért , hogy  megóvja a felületet bemutatóteremi állapotban. Lehetővé teszi az egyszerű utókezelést, tisztítást és jelentősen megnöveli a szövet élettartamát.

Teljes védelem : biztosítja az első osztályú láthatatlan védelmi bevonatot a mindennapi szennyeződések pl :ital, élelmiszer , zsírok , viaszos anyagok ellen az autóipari textíliákon és szőnyegeken, valamint ruhákon, cipőkön.

Átlagosan fél liter termék 5 négyzetméternyi terület kezelésére elegendő.

Egyedülálló bevonatot képez elkülönítve minden egyes szövetszálat , eltömíti az üléseket, szöveteket, kialakítva egy láthatatlan film réteget.

Ideális az igénybevétellel szemben: kiváló védelmet biztosít a vezető ülések, szőnyegek, kárpitok, csomagtartó rekesz számára. Nem csak, hogy védje a foltok ellen, de lehetővé teszi a könnyű utókezelést, fenntartja bemutatótermi megjelenést és meghosszabbítja szövet élettartamát.

Alkalmazása és kezelése könnyű és biztonságos.

Tiszta és Száraz felületen alkalmazható.

Amennyiben foltot lát a felületen, tisztítsuk meg Lotus Universal Cleaner , Lotus kis kárpitkefe, Lotus mikroszálas törlőkendő segítségével, majd szárítsuk ki teljesen!

Először nézzük meg egy kicsi, nem feltűnő területen.

Alkalmazza kisnyomású permetezőgép segítségével , ellenőrizzük, hogy egyenletesen permetez(nem túl vastag vagy vékony szárú nyomás nem haladhatja meg a 4 bart).

Fújjuk be könnyedén kétszer a kezelendő felületet keresztezve. Először vízszintesen majd függőlegesen, hogy mindenhol fedve legyen.

Lotus mikroszálas felhordó szivacs segítségével dörzsöljük bele a felületbe, hogy a szövet mélyéig hatoljon az anyag.

1-2 perc után ismét fújjuk be a felületet vízszintesen majd függőlegesen, nem túl vastagon, de mindenhol fedésben legyen az anyag.

Ne áztassuk el a felületet, de minden rész fedve legyen.

A tökéletes hatás elérése érdekében 4 órát hagyjuk száradni. Meleg levegő segíti a kötést.

Alkalmazási tanácsok: Ha a permetezés  szűk helyen történik, például a gépkocsi belső terében,  minden ajtó és ablak teljesen nyitott legyen, ezzel segítve a szabad légáramlást, szellőzést

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!