Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon "sütiket" használunk a jobb működésért. Engedélyezd kérlek a jobb felhasználói élmény érdekében Te is!
Termékek Menü

Lotus Fabric Protector 600ml

Ár:
7.900 Ft (6.220 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron

Kiömlött az üdítő? A gyerek már megint össze kente az ülést ? Semmi Gond!

A Lotus Fabric Protector segítségével vége az idegeskedésnek és az aggodalomnak! Óvja meg és segítsen magán ezzel a lenyűgöző szövet védő bevonattal, hogy meghosszabbítsa a szövet élettartamát és megkönnyítse a tisztítást!

Használata egyszerű és megelőzheti vele az kárpit ülésen, szöveten, ruhán  megjelenő foltok kialakulását!

Cikkszám: LEN 36
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

A Lotus Fabric Protector a legújabb generációs szövetvédő formula, amely egy láthatatlan védelmet képez a különálló szövetszálak filmréteg szerű bevonásával a mindennapos szennyeződések,foltok ellen, ezzel jelentősen növelve a szövet ellenálló képességét.

Ez a láthatatlan védelmi bevonat megbízhatóan védi a szöveteket, kárpitokat az olyan anyagokkal szemben mint például:  italok, ételek, zsírok, azért, hogy  megóvja a felületet bemutatóteremi állapotban. Lehetővé teszi az egyszerű utókezelést, tisztítást és jelentősen megnöveli a szövet élettartamát.

Teljes védelem: biztosítja az első osztályú láthatatlan védelmi bevonatot a mindennapi szennyeződések pl: ital, élelmiszer , zsírok , viaszos anyagok ellen az autóipari textíliákon és szőnyegeken, valamint ruhákon, cipőkön.

 

Átlagosan fél liter termék 5 négyzetméternyi terület kezelésére elegendő.

Egyedülálló bevonatot képez elkülönítve minden egyes szövetszálat, eltömíti az üléseket, szöveteket, kialakítva egy láthatatlan film réteget.

Ideális az igénybevétellel szemben: kiváló védelmet biztosít a vezető ülések, szőnyegek, kárpitok, csomagtartó rekesz számára. Nem csak, hogy védje a foltok ellen, de lehetővé teszi a könnyű utókezelést, fenntartja bemutatótermi megjelenést és meghosszabbítja szövet élettartamát.

Alkalmazása és kezelése könnyű és biztonságos.

Tiszta és Száraz felületen alkalmazható. Először nézzük meg egy kicsi, nem feltűnő területen.

Alkalmazza kisnyomású permetezőgép segítségével , ellenőrizzük, hogy egyenletesen permetez(nem túl vastag vagy vékony szárú nyomás nem haladhatja meg a 4 bart).

Fújjuk be könnyedén kétszer a kezelendő felületet keresztezve. Először vízszintesen majd függőlegesen, hogy mindenhol fedve legyen.

Lotus mikroszálas felhordó szivacs segítségével dörzsöljük bele a felületbe, hogy a szövet mélyéig hatoljon az anyag.

1-2 perc után ismét fújjuk be a felületet vízszintesen majd függőlegesen, nem túl vastagon, de mindenhol fedésben legyen az anyag.

Ne áztassuk el a felületet!

A tökéletes hatás elérése érdekében 4 órát hagyjuk száradni. Meleg levegő segíti a kötést.

0,5L Lotus Fabric Protector a fentiekben leírt használati feltételekkel kb 3 négyzetméternyi szövet kezelésére elegendő

Alkalmazási tanácsok: ha a permetezés  szűk helyen történik, például a gépkocsi belső terében,  minden ajtó és ablak teljesen nyitott legyen, ezzel segítve a szabad légáramlást, szellőzést!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!